Πρόεδρος κοινότητας Μεσοχωρίου : Οι νύχτες είναι δύσκολες, ο κόσμος κοιμάται στα αυτοκίνητα

Τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Ελασσόνας μετά και τον δεύτερο μεγάλο σεισμό, περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος κοινότητας Μεσοχωρίου Γιάννης Ζαρλαδάνης. «Οι νύχτες είναι δύσκολες, ο κόσμος κοιμάται στα αυτοκίνητα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαρλαδάνης.

«Στον δεύτερο σεισμό, τα σπίτια επειδή έχουν καταπονηθεί τα θεμέλιά τους, υπήρξαν πολύ μεγάλα ρήγματα. Αυτή τη στιγμή, πάνω από 400 άτομα είναι άστεγα. Την πρώτη βραδιά, στις 8 σκηνές που έχουμε στο χωριό μου, μπήκαν μέσα 100 -150 άτομα… Αυτό που έγινε -λόγω του κορωνοϊού- ήταν ακατάλληλο. Ο χώρος στον οποίο βρίσκονταν οι σκηνές, ήταν ο μόνος ανοικτός. Το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι που θα πάει ο κόσμος, με 8 σκηνές δεν εξυπηρετείται ένα χωριό. Γίνεται μία προσπάθεια για κοντέινερ. Οι 140 από τις 230 οικίες έχουν καταστραφεί», πρόσθεσε.

Για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ο πρόεδρος του Μεσοχωρίου τόνισε:

«Να δώσουν προτεραιότητα στα χωριά που έχουν χτυπηθεί από τον Εγκέλαδο, να μπορέσει ο κόσμος να εμβολιαστεί γιατί είναι δύσκολη η κατάσταση που βιώνουμε. Υπάρχει συνωστισμός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.