Προειδοποιήσεις περιφερειάρχη για το δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Aγοραστό πραγματοποίησε σήμερα, το μεσημέρι της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, με αφορμή την επίσκεψή του στην Λάρισα για την εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ο κ. Σκυλακάκης προηγουμένως επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Μέλισσα Κίκιζας Α.Β. & Ε.Ε. Τροφίμων και το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Τζανακούλη.

Μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στις αυξήσεις των επιτοκίων, στις αιτήσεις του market pass που άνοιξαν σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στα πρόσθετα 5 δισεκατομμύρια ευρώ που θα ζητηθούν για ενεργειακές επενδύσεις ενώ μιλώντας για την ελληνική οικονομία επεσήμανε πως: «η επόμενη ημέρα είναι πολύ πιο φωτεινή».

Αναφορικά με τους συνταξιούχους που δε θα επωφεληθούν από αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς γνωστοποίησε πως: «Θα δοθούν κάποια πρόσθετα χρήματα, αλλά οτιδήποτε άλλο πρόσθετο θα είναι στις προεκλογικές δεσμεύσεις των κομμάτων».

Ιδιαίτερα… προειδοποιητικός φάνηκε από τη πλευρά του ο κ. Αγοραστός, ο οποίος τόνισε την επικινδυνότητα του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα πέσει».

Τέλος, σχετικά με την εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου που θα λάβει χώρα το απόγευμα στις 5 μ.μ. στο Divani Palace σημείωσε πως: «θα μιλήσουμε για τις δυνατότητες που δίνει το Ταμείο Ανάκαμψης σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και θα συζητήσουμε επίσης τοπικά προβλήματα τόσο με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων όσο και με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.»

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη:

Πηγή: Νικόλας Σελητσιανιώτης, onlarissa.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.