Προς ανεξαρτητοποίηση δημοτικοί σύμβουλοι στην Αγιά

Σημαντικές εξελίξεις φαίνεται πως δημιουργεί το χθεσινό επεισοδιακό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στην Αγιά που είχε ως θέμα τους δασικούς χάρτες.

Αργά το βράδυ, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δώτιον Πεδίον», του Γρηγόρη Καλαγιά, δηλώνουν έτοιμοι να αποστείλουν επιστολές ανεξαρτητοποίησης. Πρόκειται για τους Αντώνη Μπεϊνά και Θωμά Σιμούλη.

Μάλιστα, ο κ. Μπεϊνάς στην ανάρτησή του επισημαίνει τα εξής:

«Σήμερα στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στην Αγιά μαζεύτηκε πρώτη φορά πολύς κόσμος για να ακούσει τι μέλλει γενέσθαι με το μοναδικό θέμα που ήταν οι δασικοί χάρτες.

Και παρακολούθησαν έναν αμφίρροπο αγώνα κατς μεταξύ Δημάρχου και αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης. Μέχρι που ήρθε το περιπολικό για αυτόφωρο.

Και όλα αυτά όταν έκανα ερώτηση προς το προεδρείο και περίμενα απάντηση.

Αναλογιζόμενος το βάρος των δημοτών που με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο δεν θα πάρω μέρος στα προσωπικά θέματα των δυο ανδρών. τα προβλήματα απίστευτα στο Δήμο μας, μπαίνουμε σε τουριστική σεζόν δίχως κόμβο στην ΠΑΘΕ, δίχως υποδομές, δίχως να γίνονται τα αυτονόητα για τον δημότη. Και εμείς έρμαια της κρατικής φοροεπιδρομης παλεύουμε μόνοι μας για το αύριο σ αυτόν τον τόπο.

Σε επικοινωνία μου με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον ενημέρωσα ότι με επιστολή μου αύριο θα ανεξαρτητοποιηθώ από το Δώτιο Πεδιο.

Δηλώνω παρών στην αντιπολίτευση του Δήμου, παρών στους κοινωνικούς αγώνες, παρών στο αύριο και θα τιμήσω τους δημότες που με ψήφισαν.

Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που βρέθηκε σήμερα σ αυτό το Δημοτικό συμβούλιο-παρωδία που δεν κράτησε ούτε μισή ώρα».

Πάντως, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν φτάσει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου επιστολές ανεξαρτητοποίησης των δύο δημοτικών συμβούλων.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.