Ψηφίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την Κυριακή και διαμορφώνουν το ευρωψηφοδέλτιο

Μια σημαντική διαδικασία με καινοτόμα χαρακτηριστικά πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου… Στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν προκριματικές εκλογές μέσω των οποίων θα αναδειχθούν οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από την συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία, θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν θετικές ενδείξεις που καταγράφονται εσχάτως, οι οποίες μάλιστα έχουν οδηγήσει και σε άνοδο των δημοσκοπικών ποσοστών. Αυτή η «ανάσα» θα επιδιώξουν να συνεχιστεί και με τα μηνύματα που θα προκύψουν την προσεχή Κυριακή, τα οποία θα έχουν ως βασική παράμετρο το ύψος της συμμετοχής μελών και φίλων.

Βασική επιδίωξη των επιτελών στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι να εισέλθουν με της καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου, έτσι ώστε αυτό το κλίμα να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα της κάλπης το βράδυ της 9ης Ιουνίου.

Πώς θα διεξαχθούν οι προκριματικές εκλογές

Την Κυριακή 14 Απριλίου δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του κόμματος οι οποίοι/ες θα προσέλθουν αυτήν την ημέρα στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Όπως είναι γνωστό τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν διαδικτυακά αρκεί να έχουν ήδη συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής. Η προθεσμία έληξε στις 7/4/2024.

Ο/η εκλογέας που θα ψηφίσει με φυσική παρουσία θα μπορεί να επιλέξει τους/τις υποψήφιους/ές της Περιφέρειας στην οποία ανήκει με την προσέλευσή του στο Εκλογικό Τμήμα.

Σε ότι αφορά την Π.Ε. Λάρισας τα Εκλογικά Τμήματα έχουν ως εξής:

Λάρισα: Στα γραφεία του κόμματος (Δευκαλίωνος 11, 4ος όροφος), όπου θα μπορούν να προσέρχονται μέλη και φίλοι από τον Δήμο Λαρισαίων, όπως επίσης και από τους Δήμους Κιλελέρ και Τεμπών.

Στους Δήμους Αγιάς, Ελασσόνας, Τυρνάβου, Φαρσάλων τα Εκλογικά Τμήματα θα λειτουργήσουν στα γραφεία όπου στεγάζονται οι Οργανώσεις Μελών στις έδρες των Δήμων.

Οι εκλογείς που θα συμμετάσχουν διαδικτυακά θα ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες.

Ακολουθούν οι Περιφέρειες με τον αριθμό εκλεγμένων και τους σταυρούς προτίμησης

Αττική: εκλέγονται 12 – (μέχρι 4 σταυρούς)

Απόδημοι: εκλέγονται 2 – (1 σταυρό)

Κεντρική Μακεδονία: εκλέγονται 4 – (μέχρι 2 σταυρούς)

Θεσσαλία: εκλέγονται 3 – (1 σταυρό)

Δυτική Ελλάδα: εκλέγονται 3 – (1 σταυρό)

Κρήτη: εκλέγονται 2 – (1 σταυρό)

ΑΜΘ: εκλέγονται 2 – (1 σταυρό)

Πελοπόννησος: εκλέγεται 1 – (1 σταυρό)

Στερεά Ελλάδα: εκλέγεται 1 – (1 σταυρό)

Νότιο Αιγαίο: εκλέγεται 1 – (1 σταυρό)

Ήπειρος: εκλέγεται 1 – (1 σταυρό)

Δυτική Μακεδονία: εκλέγεται 1 – (1 σταυρό)

Ιόνιo: εκλέγεται 1 – (1 σταυρό)

Βόρειο Αιγαίο: εκλέγεται 1 – (1 σταυρό)

Όπως προκύπτει από τον παραπάνω πίνακα μέσω των προκριματικών εκλογών θα καλυφθούν οι 35 εκ των 42 θέσεων του ευρωψηφοδελτίου. Πέντε υποψήφιοι θα αποτελούν επιλογή του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, ενώ εκ νέου υποψήφιοι θα είναι οι δύο νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά.

Σε ότι αφορά τη Θεσσαλία θα εκλεγούν 3 από τους 10 υποψήφιους, ενώ οι εκλογείς μπορούν να βάλουν έναν σταυρό προτίμησης.

Π. Καλογιάννης: Όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να στηρίξουν την πρωτοπόρα διαδικασία

Σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. παρουσιάζονται στη Λάρισα οι δέκα υποψήφιοι στις προκριματικές εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Καλογιάννης, με δήλωσή του στη larissanet, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στις προκριματικές εκλογές, ενώ δίνει και το στίγμα των προσδοκιών για το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Αναλυτικά, ο κ. Καλογιάννης επισημαίνει τα εξής:

«Την Παρασκευή 12.04.24 και ώρα 19.30, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο των επερχόμενων ευρωεκλογών, καλούμε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ της περιφέρειας Θεσσαλίας να στηρίξουν αυτή την πρωτοπόρο διαδικασία, η οποία οδηγεί στη βάση του κόμματος, κάτι που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Έχοντας σαν αφετηρία τις επερχόμενες ευρωεκλογές, αρχίζει η αντεπίθεση και η ανατροπή απέναντι στο «καθεστώς Μητσοτάκη» και στην τραγική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε ένα καθημερινό αδιέξοδο. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι στις ευρωεκλογές του Ιουνίου θα δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θέλουν και πρέπει να ξαναπάρουν στα χέρια τη ζωή τους και να επιτρέψουν στους ίδιους και στις νέες γενιές να ονειρεύονται ξανά!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας καθώς και τα στελέχη θα κάνουν το αδύνατο δυνατό ούτως ώστε να μεταφερθεί και να κατανοηθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε όλο το νομό».

 Οι υποψήφιοι στην Θεσσαλία

Δέκα είναι οι υποψήφιοι στην περιφέρεια Θεσσαλίας που θα διεκδικήσουν τον σταυρό προτίμησης την Κυριακή στις προκριματικές εκλογές.

Παρακάτω παρατίθεται το προφίλ τους, μέσω των βιογραφικών που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος:

Άννα Βαγενά-Κηλαηδόνη – ηθοποιός

Γεννήθηκε το 1947 στη Λάρισα. Ήταν παντρεμένη με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και έχουν δύο κόρες.

ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

Σπούδασε στις σχολές του «Θεάτρου Τέχνης» (Κάρολος Κουν) και του «Εθνικού Θεάτρου». Επίσης φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δημιούργησε το «Θεσσαλικό Θέατρο» και το «Θέατρο Μεταξουργείο».

Υπήρξε μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη.

Έχει εκλεγεί δύο φορές Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Λάρισας.

Ανεξάρτητη Βουλευτής Α’ Αθηνών (2012) κατόπιν διαγραφής της από το ΠΑΣΟΚ για την καταψήφιση του Β’ Μνημονίου.

Εξελέγη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λάρισας τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 και επανεξελέγη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Παναγιώτης Δημητρίου – Καθηγητής Αγγλικών

Τόπος καταγωγής: Κατεχόμενη ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ,ΚΥΠΡΟΣ (κάτοικος Λάρισας από το 1987).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ημερομηνία Γέννησης: 20/01/1961

Οικογενειακή κατάσταση: ΕΓΓΑΜΟΣ πατέρας τριών παιδιών.

Επαγγελματική – Υπηρεσιακή δραστηριότητα:

  • Καθηγητής ΑΓΓΛΙΚΩΝ απόφοιτος ΑΠ Θεσσαλλονίκης,
  • Ιδιοκτήτης και καθηγητής σε φροντιστήριο Αγγλικών σχ.έτη 1988-89, 1989-1990 .
  • Μόνιμος καθηγητής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για 35 χρόνια, 1992- 2024.
  • Συντονιστής προγραμμάτων ΠΔΣ από το 2004-2008 ,12ο Γενικό Λύκειο Λάρισας .
  • Επιμόρφωση σε πρόγραμμα του ΚΕΘΙ για την ισότητα των δύο φύλων το σχ.έτος 2005-06 .
  • Γνώση υπολογιστών ΕΠΙΠΕΔΟ Α΄
  • Συντονιστής σε προγράμματα υγείας του Γυμνασίου – Λυκείου Φαλάνης και 12oυ Λυκείου Λάρισας.
  • Μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Κυπρίων του νομού Λάρισας, 2005-07.
  • Μέλος του Δ.Σ. ΕΛΜΕ Φραγκονίας 2009-2010 .
  • Πρόεδρος ΕΛΜΕ Φραγκονίας 2010-2011.
  • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Λυκείου Νυρεμβέγης 2011-12.
  • Μέλος Ο.Δ.Π Δ.Ε . ΛΑΡΙΣΑΣ με επιμόρφωση σε φαινόμενα σχολικής βίας και εκφοβισμού .
  • Επιμόρφωση με θέμα την αποδοχή των προσφύγων από την κοινωνική οργάνωση ΑΡΣΙΣ.
  • Μέλος της ΕΛΜΕ Λάρισας
  • Μέλος Κυπριακών οργανώσεων ως μαθητής και φοιτητής της ΠΕΟΜ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,οργανώσεων νεολαίας του ΑΚΕΛ.
  • Μέλος της κομματικής ομάδας ΑΚΕΛ Ελλάδας για περισσότερα από 35 χρόνια.

«Ως άνθρωπος πιστεύω στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην δημοκρατία και στους θεσμούς. Ο σεβασμός των ανθρώπων και της διαφορετικότητας είναι κάτι που με διακρίνει. Η προσφυγιά αλλά και τα δραματικά γεγονότα της Κυπριακής τραγωδίας, τα οποία έζησα στην εφηβική μου ηλικία, με δίδαξαν ότι η γη είναι για όλους τους ανθρώπους από όπου και αν προέρχονται» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Παναγιώτα Δριτσέλη – Εκπαιδευτικός

Η Παναγιώτα Δριτσέλη είναι φιλόλογος, εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ενώ εκπονεί την μεταπτυχιακή της διατριβή στην Κοινωνιολογία του Αθλητισμού.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΡΙΤΣΕΛΗ

Διετέλεσε βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 μέχρι το 2019, εξελέγη Α’ Γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής των Ελλήνων κατά την ΙΣΤ’ Κοινοβουλευτική Περίοδο, ενώ κατά την ΙΖ’ Κοινοβουλευτική Περίοδος ορίστηκε αναπληρωτής επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ και μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής.

Τον Μάιο του 2022 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Από τον Νοέμβριο του 2023 είναι η συντονίστρια του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Συμμετέχει στις προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με στόχο τον αγώνα για πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη Ευρώπη» όπως αναφέρεται στην ανάρτηση.

Φανή Καραγιάννη – Υποδιευθύντρια σε Στέγη Ανηλίκων στη Λυών

«Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής αγωγής Βόλου, εργάστηκα ως δασκάλα ενισχυτικής εκπαίδευσης στη στέγη ανηλίκων Βόλου κι ως καθηγήτρια ελληνικών και αγγλικών στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος. Παράλληλα έκανα πρακτική άσκηση στην Τράπεζα Ελλάδος για έναν χρόνο. Κατόπιν έφυγα στη Λυών όπου πήρα πτυχίο ψυχολογίας και έπειτα μεταπτυχιακό στη διοίκηση εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στο πανεπιστήμιο της Λυών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα ως βοηθός καθηγητή σε επαγγελματικό λύκειο. Από το 2020 μέχρι σήμερα εργάζομαι στην οργάνωση CAPSO ως υποδιευθύντρια στέγης ανηλίκων καθώς κι ως κριτής εξετάσεων για πιστοποίηση πτυχίων διοικητικού προσωπικού στην προστασία ανηλίκων» επισημαίνει στο βιογραφικό σημείωμά της.

Γεώργιος Μαρτίου – Μαθηματικός

«Ονομάζομαι Γιώργος Μαρτίου, είμαι 36 ετών και κατάγομαι από το Βόλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Είμαι απόφοιτος μαθηματικών της σχολής θετικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στην οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη. Συνέχισα της σπουδές μου στην ανώτατη οικονομική σχολή του πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ όπου σπούδασα χρηματοοικονομικά.

Οι σπουδές μου συνέβαλαν στο να αποκτήσω ευρύτερη αντίληψη των οικονομικών δομών και των πρακτικών διαχείρισης.

Από το 2021, εργάζομαι ως μόνιμος στο εκπαιδευτικό σύστημα της Σουηδίας, επενδύοντας στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση νέων γενεών.

Με αφοσίωση, συμβάλλω στη διαμόρφωση και διαχείριση ενός εκπαιδευτικού συστήματος που ενθαρρύνει την καινοτομία και την ανάπτυξη» τονίζει στο βιογραφικό προφίλ του.

Αντιγόνη Μιξαφέντη – Βιολόγος / Νεοδιόριστη Εκπαιδευτικός 2022

«Γεννήθηκα το 1977 και μεγάλωσα στην Καρδίτσα.

Ζω και εργάζομαι στην Θεσσαλονίκη.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΙΞΑΦΕΝΤΗ

Σπούδασα στο Τμήμα Βιολογίας στο Α.Π.Θ., και ασχολήθηκα με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Δημοσιογραφίας & Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας με ειδίκευση «Πολιτιστική Διαχείριση και Επικοινωνία» στο Α.Π.Θ. καθώς και στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, με τίτλο «Διδακτική των Βιοεπιστημών» στο Δ.Π.Θ.

Παράλληλα, δημιούργησα οικογένεια και είμαι μητέρα δύο παιδιών.

Αυτήν την περίοδο εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ασχολούμαι με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Επίσης, είχα την ευκαιρία να εργαστώ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Αποτελώ ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημών, και μέλος του γονεϊκού κινήματος, στην Ένωση Γονέων του Δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη.

Υπέρμαχη της δια βίου μάθησης, συμμετέχω σε επιμορφώσεις για την Αειφορία – στο CERN κ.α., σε δράσεις όπως η «Κλιματική Βουλή. Αφηγήσεις του μη Ανθρώπινου» , η “Skg in Action για την Κλιματική Δικαιοσύνη” κ.α., με στόχο την δημιουργία ενεργών πολιτών και ενός σχολείου Δημοκρατικού, βασισμένου στις αρχές της Συμπερίληψης, της Βιωματικής μάθησης της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Θεόδωρος Σπανοθύμιος – Γεωπόνος

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΝΟΘΥΜΙΟΣ

Ο Θεόδωρος Σπανοθύμιος γεννήθηκε στην Λάρισα το 1991. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας «Γεωπονία φυτικής παραγωγής και αγροτικού περιβάλλοντος». Έπειτα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό «αυτοματισμοί στις αρδεύσεις, στις γεωργικές  κατασκευές και στην εκμηχάνιση της Γεωργίας». Κατά την διάρκεια των σπουδών του ασχολήθηκε με την πειραματική μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του χαλβά Φαρσάλων κατά την συντήρηση του. Στην διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας εξειδικεύτηκε ως μετεωρολόγος-παρατηρητής στην εθνική μετεωρολογική υπηρεσία. Τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με αντικείμενο το μάρκετινγκ ,την εκπαίδευση ενηλίκων και κατέχει γλωσσικές δεξιότητες σε τρείς ξένες γλώσσες. Εργάστηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ως γεωπόνος και ασχολείται με τον τουρισμό.

Βασίλειος Τζιώρας – Δικηγόρος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΩΡΑΣ

«Είμαι ο Βασίλης Τζιώρας, υιός του αείμνηστου δασκάλου Δημητρίου Τζιώρα και της παιδιάτρου Αναστασίας Αντωνίου – Τζιώρα. Γεννήθηκα στις 7-10-1976 στο Βόλο, όπου ολοκλήρωσα την βασική μου εκπαίδευση αποφοιτώντας με «άριστα» από το τότε Κλασσικό Λύκειο Βόλου. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης με βαθμό πτυχίου «άριστα», υπότροφος του Ι.Κ.Υ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα ποινικών και εγκληματολογικών επιστημών του Α.Π.Θ. με βαθμό μεταπτυχιακού τίτλου «άριστα». Από το έτος 2000 μέχρι σήμερα είμαι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου ασκώντας μάχιμη δικηγορία με εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο. Ομιλώ την αγγλική και την γερμανική γλώσσα» αναφέρει στο βιογραφικό σημείωμά του.

Γεώργιος Τουρναβίτης – Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ

«Ονομάζομαι Τουρναβίτης Γεώργιος, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στους Σοφάδες-Καρδίτσας. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά που σπουδάζουν. Σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε., έπειτα ανάλυση ναυτιλιακών αγορών στο ΕΚΠΑ και τέλος επιθεωρητής σημαίας και θεσμικός επιθεωρητής πλοίων στους Lloyds της Νέας Υόρκης. Εργάστηκα στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ στο τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης νέων προϊόντων ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμε κυρίως στο χώρο της ποντοπόρου ναυτιλίας με εξειδίκευση στο LNG. Η πολιτική μου δραστηριότητα ξεκινάει από τα μαθητικά μου χρόνια, έπειτα ως φοιτητής σε φοιτητικό σύλλογο, μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας, Νομαρχιακή Επιτροπή Κόμματος στη Λάρισα και τέλος ως μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας στον τομέα Αγροτικού» επισημαίνει στο σημείωμα.

Χριστίνα Χλαπανίδα – Δικηγόρος

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΛΑΠΑΝΙΔΑ

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1978 και μεγάλωσε στα Φάρσαλα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. (2000) και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Επιχειρηματικότητα & Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη, 2023). Διακρίθηκε από το Γ.Π.Α. με υποτροφία (2019) με το 1ο βραβείο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας (2020). Από το 2002 ασκεί ενεργή δικηγορία στον Άρειο Πάγο, ως μέλος του Δ.Σ. Λάρισας. Είναι διαμεσολαβήτρια, εγγεγραμμένη στο μητρώο του ΥΠ.Δ.Δ.Α.Δ. Εργάστηκε ως νομική σύμβουλος στην Εμπορική Τράπεζα (2005-2013). Από το 2014 παρέχει συμβουλές σε φυσικά/νομικά πρόσωπα του αγροδιατροφικού τομέα.  Είναι παντρεμένη με τον αγρότη Νικόλαο Ψαλλίδα και έχουν δύο γιους.

Πηγή: ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.