Στη Λάρισα η «6η Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας»

H 6η Ουρολογική Συνάντηση Κεντρικής Ελλάδας µε Διεθνή Συµµετοχή θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Larissa Imperial στη Λάρισα.

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία µε το Ερευνητικό Κέντρο Παθήσεων του Ουροποιογεννητικού (ΕΚΠΟ) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την παρουσία εκλεκτών συναδέλφων από την Ελλάδα και η το εξωτερικό.

Για 9η συνεχή χρονιά στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν χειρουργικές επεμβάσεις οπισθοπεριτοναϊκού λεµφαδενικού καθαρισμού σε ασθενείς µε καρκίνο όρχεως και υπολειπόμενη οπισθοπεριτοναϊκή νόσο µετά χηµειοθεραπεία. Φιλοδοξία µας είναι η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου βήμα συζήτησης όλων των τρεχουσών εξελίξεων της ειδικότητάς µας και να τύχει της ίδιας αποδοχής από την Ουρολογική Κοινότητα όπως και οι προηγούµενες εκδηλώσεις της κλινικής µας.

Η παρουσία σας και η ενεργός συµµετοχή σας στις συζητήσεις θα µας τιμήσει ιδιαίτερα και θα συντελέσει στην επιτυχία της επιστημονικής αυτής εκδήλωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.