Σύλληψη στην Αθήνα, για απάτη με αγροτικά προϊόντα στην Αγιά

Με συντονισμένη επιχείρηση αργά χθες το βράδυ τον φερόμενο δράστη ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία το προηγούμενο διάστημα έλαβε απ΄το Αγροτικό Συνεταιρισμό «Κίσσαβος» στη Αγιά προϊόντα (μήλα και λοτούς) αξίας 12.500 ευρώ χωρίς να πληρώσει. Πρόκειται για μήλα και λωτούς συνολικά 17 τόνους. Η σύλληψη έγινε χθες βράδυ στην Λαχαναγορά της Αθήνας όταν και ο συνεταιρισμός σε συνεργασία με την αστυνομία φαίνεται ότι θα παρέδιδε την τρίτη κατά σειρά παραγγελία που θα ήταν και η μεγαλύτερη. Για την σύλληψη και όλες τις πτυχές της υπόθεσης αναμένονται οι ανακοινώσεις από την αστυνομίας.

Όλο το χρονικό της απάτης

Όλα ξεκίνησαν όταν το εν λόγω άτομο στις 21 Νοεμβρίου παρήγγειλε εκπροσωπώντας -υποτίθεται- φερέγγυα εταιρεία να 2 τόνους μήλα και λωτούς αξίας 1400 ευρώ από τον συνεταιρισμό.

Ακολούθησε ακόμη μια παραγγελία στα τέλη Νοεμβρίου. Όμως ήδη οι υπεύθυνοι του συνεταιρισμού άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες για το δράστη. Αυτός επανήλθε για τρίτη φορά κάνοντας μια μεγάλη παραγγελία.

Αυτό έγινε το περασμένο Σαββάτο. Η παραγγελία παραδόθηκε κανονικά και οι αρχές συνέλαβαν το δράστη ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Γιώργος Ζέϊκος Πρόεδρος του Συνεταιρισμού μίλησε στη lariissanet. «Κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι κάτι δε πήγαινε καλά και καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία», σημείωσε. Η αστυνομία εξετάζει αν εν λόγω δράστης συνδέεται με μια παρόμοια υπόθεση εξαπάτησης στη Άρτα.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.