Θεσσαλία: Η μουσική και οι μπαλωθιές προκάλεσαν συμπλοκή με τραυματία

Συνολικά 12 άτομα κατηγορούνται για την συμπλοκή με άγριο ξύλο και έναν τραυματία από μαχαιριά που ξέσπασε σε έναν οικισμό Ρομά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, με αφορμή την δυνατή μουσική και τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονταν από ένα σπίτι όπου γινόταν γλέντι.

Οι μπαλωθιές αποτέλεσαν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς ήδη είχε ήδη ξεσηκώσει την περιοχή η μουσική στη διαπασών από το ηχοσύστημα που είχαν θέσει σε λειτουργία τέσσερις νεαροί, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Μια ομάδα περιοίκων συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι και ήρθε στα χέρια με τους νεαρούς που διασκέδαζαν, με αποτέλεσμα ο ένας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύμα στο χέρι από αιχμηρό αντικείμενο.

Η περιοχή ερευνήθηκε την Κυριακή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι κατέσχεσαν δυο κυνηγετικά όπλα, 39 κυνηγετικά φυσίγγια και 16 κάλυκες. Τρεις από τους τέσσερις Ρομά συνελήφθησαν και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλων οκτώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.