Το ντοκιμαντέρ για την Αστυνομία της Θεσσαλίας στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

Μετά την επιτυχηµένη πρώτη παγκόσµια προβολή του ντοκιµαντέρ «Proud Blue- Police of Thessaly» σε σκηνοθεσία της κ. Αθηνάς Κρικέλη,  τον Ιούλιο του 2021 στη Λάρισα, ακολουθεί µία δεύτερη προβολή, αυτή την φορά στην Αθήνα.

Την Πέµπτη 9 Μαΐου στις 8.00 µ.µ. θα προβληθεί το εν λόγω ντοκιµαντέρ στο Πολεµικό Μουσείο στην Αθήνα. Η διοργάνωση της εκδήλωσης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνοµίας.

Υπενθυμίζεται ότι το ντοκιµαντέρ επικεντρώνεται στις δραστηριότητες και το έργο των αστυνοµικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνοµικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Όπως σημειώνει η δημιουργός του ντοκιμαντέρ «Πρόκειται για ένα τεκµηριογράφηµα, το οποίο δηµιουργήθηκε εν µέσω της πανδηµίας covid-19, εστιάζοντας στην καθηµερινή δράση των αστυνοµικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Θεσσαλίας, τον προσαρµοσµένο στις νέες συνθήκες εν µέσω πανδηµίας (covid-19) ρόλο τους και γενικότερα την ύπαρξη τους στην ελληνική κοινωνία. Ήδη το ντοκιµαντέρ, έχει αποσπάσει εννέα χρυσές διακρίσεις στα παγκόσµια φεστιβάλ κινηµατογράφου (Σιγκαπούρη, Ινδία, Καναδά, Αγγλία, Ευρώπη, Λος Ατζελες, Νέα Υόρκη Χόλυγουντ κ.α, ενώ είναι προτεινόµενο και για άλλες 13 διακρίσεις.

Οι διακρίσεις αυτές και τα βραβεία αξίζουν στον κάθε ένα ξεχωριστά αστυνοµικό, όπου κι αν αυτός υπηρετεί. Είναι το λιγότερο που µπορούσαµε να προσφέρουµε στους ανθρώπους αυτούς που στέκονται ακούνητοι σε κάθε δυσκολία της κοινωνίας µας».

Τα 9 χρυσά αγαλµατίδια, την ηµέρα της προβολής του ντοκιµαντέρ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Πολεµικού Μουσείου για όσους θέλουν να φωτογραφηθούν µαζί τους.

Την προβολή θα παρουσιάσουν οι δηµοσιογράφοι Σωτήρης Πολύζος και Φώτης Καρύδας

Σημειώνεται ότι για την ηµέρα της προβολής θα διατεθεί και η Φιλαρµονική Ορχήστρα της Υπηρεσίας Ελληνικής Αστυνοµίας. Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης θα  πραγµατοποιείται µόνο µε προσκλήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.