Μαχαίρωσε τον πρώην εραστή της γυναίκας του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Τυφλωμένος» από ερωτική αντιζηλία ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, με τη βοήθεια ενός 22χρονου ομοεθνή του, μαχαίρωσε τρεις φορές έναν 36χρονο πατριώτη του και πρώην εραστή της γυναίκας του.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας αναβίωσε προχθές στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, με το δικαστήριο να επιβάλει βαριές ποινές κάθειρξης (14 και 12 χρόνια, όπως και πρωτόδικα) στους δύο κατηγορουμένους, ενώ νωρίτερα ο 36χρονος, στην κατάθεσή του περιέγραψε πώς κατάφερε να σωθεί.

Όταν αιμόφυρτος, από τις μαχαιριές στην κοιλιά και στον θώρακα κατάφερε να φθάσει στο σπίτι του εργοδότη του, 700 μέτρα από την καλύβα όπου έμενε δίπλα στο ποιμνιοστάσιο που εργαζόταν ως βοσκός και έγκαιρα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2017 στα Σερβωτά του Δήμου Φαρκαδόνας (Τρικάλων) όπου εργαζόταν ο 36χρονος βοσκός, με τους δύο δράστες και ομοεθνείς να ζούνε στο Προάστιο του Δήμου Παλαμά (Καρδίτσας), με τα δύο χωριά να απέχουν πέντε λεπτά.

Πηγή: Β. Κακάρας, Ελευθερία

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.