Ξεκινά η οργάνωση του μπλόκου της Νίκαιας – «Σπάσαμε τον τσαμπουκά της κυβέρνησης»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Αύριο νέα συνέλευση

«Ο αγώνας μας ξεκίνησε τώρα. Ήταν η πρώτη νίκη κόντρα σε αστυνομικές δυνάμεις, χημικά και ξύλο. Αλλά δεν είναι μια νίκη και μόνο, θα παλέψουμε για μέρες μπροστά», φώναξαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας που ξεκινά να στήνεται από αργά το μεσημέρι της Κυριακής.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και αλιείς κατάφεραν να περάσουν τα αγροτικά τους οχήματα στην Εθνική Οδό, ενώ την ίδια ώρα κλειστός είναι και ο Ε-65 στην Καρδίτσα. «Ενωμένοι κόβουμε δύο βασικούς δρόμους για να δικαιωθούν τα αιτήματά μας. Θα τα καταφέρουμε. Όσο δεν έρχονται, θα τους πάρουν και τα λάπτοπ και τους καναπέδες» σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ, Ρίζος Μαρούδας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον «αστυνομικό αυταρχισμό», μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα και στη Νίκαια και στον Πλατύκαμπο και στις προσαγωγές που πραγματοποιήθηκαν.

Αύριο στις 17.30 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση, ενώ ήδη ξεκινά το στήσιμο τους στο σημείο.

larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.