Πήγε να κάψει τη γυναίκα του μπροστά στα τρία τους παιδιά

Ένας 56χρονος που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Βόλο

Με δύο μπουκάλια οινόπνευμα περιέλουσε τη 47χρονη σύζυγό του ένας 56χρονος άνδρας, χθες το βράδυ, μπροστά στα μάτια των τριών τους παιδιών (!) μετά από καυγά για λόγους αντιζηλίας και της έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα σε ποσοστό 30%, ενώ ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, στις 11.30 χθες τη νύχτα σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, το ζευγάρι που είναι σε διάσταση, άρχισε να μαλώνει μπροστά στα τρία του παιδιά, για λόγους αντιζηλίας.

Ο 56χρονος πήρε δύο μπουκάλια οινόπνευμα, έριξε ένα μεγάλο μέρος τους πάνω στη 47χρονη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά με αναπτήρα, με προφανή σκοπό να την κάψει ζωντανή!
Η γυναίκα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και να βγει από το διαμέρισμα ζητώντας τη βοήθεια ενοίκων άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν εγκαύματα Α’ βαθμού σε ποσοστό 30% του προσώπου και του σώματος, ενώ ελαφρά εγκαύματα υπέστη και ο δράστης, που, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διανυκτέρευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.