Από αφλογιστία και τύχη δεν κάηκαν υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Π.Ε. Μαγνησίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Άγνωστοι τοποθέτησαν δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς

Από αφλογιστία και αρκετή τύχη δεν έγιναν παρανάλωμα του πυρός δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του κτιρίου, επί της οδού Αντωνοπούλου, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν κάτω από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολινδρύνη, άγνωστοι τοποθέτησαν κάτω από τα δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα, τα ξημερώματα αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, που αποτελούνταν από πλαστικά μπουκάλια, βενζίνη και στουπί και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά, με σκοπό να τα κάψουν.
Δυστυχώς, όμως γι’ αυτούς η φωτιά έσβησε πριν προλάβει να φτάσει στο εύφλεκτο υγρό και έτσι τα δύο αυτοκίνητα σώθηκαν από καθαρή τύχη.

Τους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, παρέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και θα τους στείλουν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αν η υπόθεση έχει σχέση με τις άλλες δύο βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στο Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.