Δημοτικό Συμβούλιο και Οικονομική Επιτροπή συνεδριάζουν τη Δευτέρα

Νέες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου και του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 6 το απόγευμα, με 42 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη επειγουσών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα των πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α. και η έγκριση ανάθεσης εργασιών περισυλλογής, φροντίδας και φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων του Δήμου Βόλου, για ένα εξάμηνο, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης 45.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και την εκκίνηση πρόχειρου διαγωνισμού.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης διενέργειας προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού του Δήμου Βόλου, διάρκειας ενός έτους και εκκίνηση του διαγωνισμού, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 55.000 € και απόφαση για την επιβολή προστίμου λόγω αυθαίρετης διαφήμισης.

Το Συμβούλιο θα αποφασίσει για αντικατάσταση μελών και ορισμό νέων σε διάφορες επιτροπές του Δήμου και θα λάβει απόφαση για τη λειτουργία παιδικών χαρών του Δήμου Βόλου.
Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις για την πρακτική άσκηση σπουδαστών των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας) του ΟΑΕΔ στις Διευθύνσεις Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης, Πρασίνου και Καθαριότητας και για την ανανέωση αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών.

Η Οικονομική Επιτροπή
Στις 11 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, στην οποία θα γίνει επικαιροποίηση των δικαιολογητικών συμμετοχής εταιρίας στο δημόσιο διαγωνισμό για τη συντήρηση δρόμων στις Δημοτικές Ενότητες, εκτός Βόλου και Ν. Ιωνίας, καθώς και επικαιροποιήσεις δικαιολογητικών συμμετοχής πρόχειρων διαγωνισμών για συντηρήσεις των νεκροταφείων Αρτέμιδας, Ν. Αγχιάλου, Ιωλκού, Αισωνίας, Πορταριάς και Μακρινίτσας.
Τέλος, θα γίνει υποβολή πρακτικού δημοσίου διαγωνισμού του έργου «Συντηρήσεις δρόμων Δ.Ε. Βόλου-Ν. Ιωνίας έτους 2014».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.