ΕΕΚ: Πορεία στον Αγ. Νικόλαο για να μη γίνει το ΟΧΙ υποταγή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε συγκέντρωση και πορεία καλεί αύριο Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Αγ. Νικολάου το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα που τονίζει ότι το ΟΧΙ του λαού δεν θα γίνει ΝΑΙ της υποταγής.

Σε ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του ΕΕΚ τονίζει ότι στον ταξικό πόλεμο που μαίνεται, η πολιτική της ταξικής συνεργασίας και του ταξικού συμβιβασμού που ακολουθεί πιστά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η πολιτική της βέβαιης ήττας και της συνθηκολόγησης.
Το ΕΕΚ ζητά από το λαό να περάσει χωρίς καθυστέρηση στην αντεπίθεση και να επεξεργαστεί ένα συνολικό εναλλακτικό σχέδιο-απάντηση στους εκβιασμούς και εκβιαστές, με πυλώνες την κατάργηση του χρέους, την εθνικοποίηση τραπεζών και των στρατηγικών τομέων της οικονομίας κάτω από εργατικό έλεγχο και εργατική διαχείριση, με την παραγωγή κι όλη την εξουσία στα χέρια των εργατών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.