Ελεύθερη η 37χρονη που προσπάθησε να δώσει χάπια στον αρχηγό του κυκλώματος

Είναι σύζυγος του 44χρονου και συνελήφθη για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα η 37χρονη γυναίκα, αρχηγός του κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης και σύζυγος του επίσης 44χρονου αρχηγού, η οποία προσπάθησε να του περάσει παράνομα ναρκωτικά χάπια στο κρατητήριο της Ν. Ιωνίας, όπου βρισκόταν πριν μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται.

Η 37χρονη, που συνελήφθη αρχικά ως αρχηγικό στέλεχος του κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης από Τουρκία και Αλβανία σε Μαγνησία και Αττική, είχε αφεθεί ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη, ενώ την περασμένη Τετάρτη, όταν ο σύζυγός της βρισκόταν στο Τμήμα Μεταγωγών της Ν. Ιωνίας, προσπάθησε να του περάσει ναρκωτικά χάπια, αλλά έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ξανά. Μετά την απολογία της σήμερα στον ανακριτή, η δράστιδα, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται ότι η 37χρονη είχε συλληφθεί μαζί με τον σύζυγό της και άλλα 15 άτομα, την περασμένη Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, στο πλαίσιο εξάρθρωσης κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν από τον Νοέμβριο του 2014 στην εισαγωγή ηρωίνης, από Τουρκία και Αλβανία, και την διακινούσαν σε διάφορες περιοχές.

Η 37χρονη μαζί με τον σύζυγό της 44 χρονών και έναν 51χρονο, φέρονταν ως αρχηγικά στελέχη. Οι δύο άντρες μετά την απολογία τους την περασμένη Τρίτη στον Ανακριτή, προφυλακίστηκαν, ενώ η 37χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.