Επικουρικός ογκολόγος και άλλοι τρεις γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου

Εκτιμάται ότι σε μια εβδομάδα θα φορέσουν την μπλούζα

Με τέσσερις ακόμη επικουρικούς γιατρούς, εκ των οποίων ογκολόγος και οφθαλμίατρος, θα στελεχωθεί το Νοσοκομείο Βόλου τις προσεχείς έξι με επτά ημέρες, καθώς από το υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκε η πρόσληψή τους.
Σύμφωνα με την εκτίμηση των υπηρεσιών του υπουργείου και του Νοσοκομείου, πρόκειται για μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί σε 6-7 ημέρες, ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Κώστας Καραμπάτσας.

Ανάμεσα στις τέσσερις ειδικότητες, υπάρχει γιατρός ογκολόγος, εξειδικευμένος, που έρχεται να προστεθεί στη δύναμη του Νοσοκομείου Βόλου και που ήταν πάγιο αίτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών και της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ικανοποίηση μιας ανάγκης που αποτελεί μείζον θέμα για τη δημόσια υγεία στη Μαγνησία.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, από το γεγονός ότι ένας δεύτερος ογκολόγος ειδικευμένος, έρχεται να προστεθεί στο ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου», δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, που σημείωσε ότι οι προσλήψεις αυτές επικουρικών γιατρών καλύπτουν ζωτικά κενά στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Στο ογκολογικό τμήμα εκτός από τον ογκολόγο Γιώργο Ρήγα, υπάρχει μια επικουρική παθολόγος με ειδίκευση την ογκολογία, ενώ έρχεται και δεύτερος ογκολόγος γιατρός, που ήταν απολύτως απαραίτητος.
Επίσης, ανέφερε ο διοικητής, θα έρθει επικουρικός οφθαλμίατρος, σε μια κλινική που παρουσίαζε κενά και αποκτά μια πληρότητα, ένας καρδιολόγος (σε κλινική που υπήρξε συνταξιοδότηση) και ένας παιδοψυχίατρος.
Οι γιατροί θα εργαστούν στο Νοσοκομείο Βόλου για ένα χρόνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.