Η Νέα Αγχίαλος στην Διεθνή Έκθεση Βελιγραδίου 2015

Μέσω της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου συμμετείχε στη Τουριστική Έκθεση «International Fair Of Tourism – Sajam Turizma» στο Βελιγράδι από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 22 Φεβρουαρίου 2015, με το περίπτερο του Δήμου Βόλου, ως μέλος της επιτροπής τουριστικής προβολής του Δ. Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η παρουσία της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου ήταν πολύ έντονη, μιας και στις 20 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε σε ειδική αίθουσα εκδηλώσεων, μεγάλος μπουφές γαστρονομίας της περιοχής μας με μια πολύ μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων και τσιπουρομεζέδων», συνοδεία του ντόπιου «Θεσσαλικού» τσίπουρου (προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα»).
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με την άψογη παρουσία των χορευτικών παραδοσιακών τμημάτων του συλλόγου «των εν Θεσσαλία Οξυωτών» Νέας Αγχιάλου και της χορευτικής ομάδας του Περιφεριακού Τμήματος Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου σε μια μουσική περιπλάνηση ήχων και χορών της Μαγνησίας.

Το μεσημέρι της του Σαββάτου της 21ης Φεβρουαρίου, η Ένωση Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου πραγματοποίησε ωριαία εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Μιχαϊλοβα του Βελιγραδίου, όπου διανεμήθηκαν στο πολυπληθές παρευρισκόμενο κοινό, πληροφοριακά έντυπα του Δήμου Βόλου και της Νέας Αγχιάλου, προσφέρθηκε άφθονο τσίπουρο με μεζέδες κάτω από τους ήχους της τοπικής μας παράδοσης με ποικίλους χορούς , από τις χορευτικές ομάδες του Συλλόγου των «Εν Θεσσαλία Οξυωτών» Νέας Αγχιάλου και την χορευτική ομάδα του Περιφερειακού Τμήματος Αλμυρού του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, «κατά την διάρκεια της έκθεσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Νέας Αγχιάλου, Κος Ασδεράκης Βασίλης, επισκέφθηκε πλήθος τουριστικών φορέων παρουσιάζοντάς τους πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό της Νέας Αγχιάλου και του Δήμου Βόλου, οι οποίοι εκδήλωσαν πολύ έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, ως νέο τουριστικό προορισμό στην αγορά της Σερβίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.