ΙΜΑΣ: Αναμονή για την έφεση με το μυαλό στην τριμερή της Δευτέρας

Στάση αναμονής τηρούν οι συνδικαλιστές της ΙΜΑΣ και της ΣΥΡΜΑ, μετά την κατάθεση σήμερα στο Εφετείο Λάρισας των φακέλων της υπόθεσης, τόσο εκ μέρους των εργαζομένων, όσο και από την πλευρά της εταιρίας, ενώ το Δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, το μυαλό των εργαζομένων είναι στραμμένο στη νέα τριμερή συνάντηση, που ζήτησε η εργοδοσία και έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στο υπουργείο Εργασίας.
Αυτή την ώρα το Σωματείο Εργαζομένων ενημερώσει τους απεργούς, που βρίσκονται έξω από το εργοστάσιο, για τις σημερινές εξελίξεις στη Λάρισα και για τη συνάντηση της Δευτέρας, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σημειώνεται ότι η πρώτη τριμερής είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα με προτροπή του υφυπουργού εργασίας οι δύο πλευρές να υπαναχωρήσουν από την εκ περιτροπής εργασία η διοίκηση και από την απεργία διαρκείας οι εργαζόμενοι, να συζητήσουν το θέμα και να βρουν μέση λύση. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της Διοίκησης ζήτησαν προθεσμία μερικών ημερών για να συζητήσουν με τους προϊσταμένους τους, οπότε ορίστηκε νέα συνάντηση για το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.