Κάλεσμα του Συνδικάτου ΟΤΑ Μαγνησίας για το συλλαλητήριο στις 11 Ιούνη

Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους στους Δήμους της Μαγνησίας και όχι μόνο, απευθύνει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, για το συλλαλητήριο που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιούνη στην Πλατεία Πανεπιστημίου, για να ματαιωθεί η νέα αντιλαϊκή συμφωνία και να υπάρχει διαρκής ετοιμότητα για το νέο μνημόνιο.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας συνεδρίασε και αποφάσισε τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 11-6-2015, και καλεί τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες να σημάνουν ξεσηκωμό και να διεκδικήσουν να σταματήσουν τώρα οι ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών που υποτίθεται ότι γίνονται λόγο της απαγόρευσης των προσλήψεων όπως υποστηρίζει η πλειοψηφία των δημάρχων, με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών των δήμων και της Περιφέρειας. Ακόμη ζητά να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που ελαστικοποιούν την εργασία και όλοι οι νόμοι που επιτρέπουν τις ιδιωτικοποιήσεις.

Ακόμη, ζητά να γίνει κοινή απαίτηση η αναπλήρωση των απωλειών στη διάρκεια της κρίσης, μισθοί και συντάξεις που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες και καλεί τους εργαζόμενους να περάσουν στην αντεπίθεση και να μην επιτρέψουν να υπογραφεί νέο μνημόνιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.