Καλοκαιρινό παζάρι στο Βόλο απ΄ «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Φέτος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στην πόλη του Βόλου με ένα χαρούμενο και φιλόξενο παζάρι.

Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού θα βρίσκεται στην παραλία στο ύψος του Πανεπιστημίου, από αύριο Τρίτη 8 έως τις 13 Ιουλίου 2014 τις ώρες 10.00 έως 13.00 και 5.30 έως 22.00.
Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του σε όλη την Ελλάδα μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία, χειροποίητες κατασκευές διακόσμησης, αλλά και καλοκαιρινά δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού μπορούν να κάνουν τις αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του οργανισμού, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη! Πληροφορίες κα Νάταλι Καρακιουλάφη, τηλέφωνο: 210-3306140, e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.