Κατά του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου για τα οφειλόμενα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Γιατροί και εργαζόμενοι με ανακοινώσεις που εξέδωσαν

Κατά του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Αριστείδη Ζαχαρόπουλου, στρέφονται οι Νοσοκομειακοί γιατροί και ο Σύλλογος Εργαζομένων, διότι απειλεί τη σημερινή διοίκηση να μην αποπληρώσει παλιές οφειλές.

Οι γιατροί τονίζουν ότι οι οφειλές είναι βεβαιωμένες από τις οικονομικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου και επί της διοίκησης του Α. Ζαχαρόπουλου εκδόθηκαν και αντίστοιχες έγγραφες βεβαιώσεις. Διερωτώνται δε ότι αν οι εφημερίες δεν έγιναν νόμιμα γιατί δεν διενήργησε ΕΔΕ και, 20 μήνες μετά καταγγέλλει τους πάντες.

Οι γιατροί τονίζουν ότι ο πρώην διοικητής πρέπει να κατανοήσει ότι παρήλθε ο ίδιος και το πνεύμα αντιδικίας και διαμάχης που επέβαλε η θητεία του, ενώ για τις καταγγελίες περί «ατελιέ στο υπόγειο του Νοσοκομείου» παραπέμπουν στον εισαγγελέα Εφετών Λάρισας και αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τις χαρακτήρισαν «φαντασίες» και «πολιτικές πομφόλυγες».

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι διεκδικεί την αποκατάσταση της αδικίας που το πέρασμά του ο πρώην διοικητής προκάλεσε στο νοσοκομείο «χωρίς εκπτώσεις στις αρχές τις αξίες μας και με σεβασμό πάντοτε στη δημόσια υγεία της Μαγνησίας και στους πολίτες της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.