«Κρυμμένους εργατοπατέρες» βλέπει ο Αχιλλέας Μπέος …

«Κρυμμένους εργατοπατέρες» βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις των υπαλλήλων ο Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή το επεισόδιο με τον ταμία του δήμου Βόλου.
Όπως αναφέρεται, «σχετικά με την ανακοίνωση των εργατοπατέρων που κρύβονται πίσω από τους εργαζομένους του Δήμου Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Σήμερα με επισκέφτηκε στο γραφείο μου ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και μου μετέφερε περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ του δημοτικού συμβούλου, κ. Χρ. Στεφόπουλου και υπαλλήλου του Δήμου, ενώ μου ζήτησε να συναντηθούμε για να μου καταγγείλει και άλλα περιστατικά με δήθεν θιγόμενους υπαλλήλους.

Τον ενημέρωσα ότι αόριστες καταγγελίες δεν δέχομαι και τον προέτρεψα, αν όσα καταγγέλλει κατά Στεφόπουλου, είναι αληθή, να προχωρήσουν σε υποβολή μήνυσης. Ταυτόχρονα δε του υπογράμμισα ότι εφόσον αυτά είναι αληθή, ασφαλώς και τα καταδικάζουμε απερίφραστα, αφού τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, και του ζήτησα εφόσον έχει χειροπιαστά στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις να τα προσκομίσει και να τα συζητήσουμε.

Ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής, ωστόσο, αντί να ενημερώσει τους εργαζομένους για τις θέσεις μας, τις οποίες του κοινοποίησα και γραπτώς, προχώρησε μαζί με τους άλλους εργατοπατέρες σε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, που είμαι βέβαιος ότι δεν απηχεί τις θέσεις της πλειοψηφίας των υπαλλήλων, που είναι ευσυνείδητοι εργαζόμενοι, αλλά μόνο αυτές των επαγγελματιών του συνδικαλισμού.
Όμως τα ψέματα τελείωσαν και κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του. Ανακοινώσεις και στάσεις εργασίας, χάριν εντυπωσιασμού, ας κάνουν αλλού. Ο Δήμος Βόλου χρειάζεται ευσυνείδητους υπαλλήλους και μ’ αυτούς θα προχωρήσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.