Ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του παιδιού» στον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο

Τον πρόεδρο του Εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο, υποδέχτηκε σήμερα Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Η επίσκεψη του κ. Γιαννόπουλου πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως, των Οδοντιατρικών Συλλόγων Μαγνησίας και Πειραιά, της Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως Μαγνησίας και του «Χαμόγελο του παιδιού», που αφορά στην Ιατρικό και Οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά της Μαγνησίας.

Η παρουσίαση έγινε στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του 51ου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρίας της Ελλάδος που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στην πόλη του Βόλου και με την ευκαιρία αυτή, θα συνεχιστεί η δράση με δωρεάν Οδοντιατρική πρόληψη στην Κεντρική πλατεία των Μηλεών το Σάββατο 6/9 και την Κυριακή 7/9 στις 6-7μ.μ. και από τη Δευτέρα 8/9 έως ότου χρειαστεί στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας.

Τον κ. Γιαννόπουλο συνόδευαν η σύζυγος του κ. Χαρά Ηλία, η κ. Καλλιόπη Βοϊατζή εκ μέρους του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά και η κ. Τάνια Περημένη, υπεύθυνη της Οδοντιατρικής Ομάδος του «Χαμόγελο του Παιδιού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.