Πέντε κλοπές έκανε στο Βόλο 17χρονος που διέφυγε από το Ίδρυμα Ανηλίκων

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που διεπράχθησαν στην πόλη τους τελευταίους πέντε μήνες.

Δράστης των κλοπών είναι ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, διότι είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης (Ι.Α.Α.Α.Σ.Ε.) της πόλης.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, της κλοπής και της παραβίασης των περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, διέπραξε τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών:

• το πρωί της 13-06-2014, διέρρηξε καφετέρια και έκλεψε από το εσωτερικό δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ,
• την 27/28-10-2014, έκλεψε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη, η οποία είχε ανευρεθεί και παραληφθεί από τον ιδιοκτήτη της,
• τις πρώτες πρωινές ώρες της 02-11-2014, διέρρηξε οινοπωλείο και έκλεψε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ,
• το πρωί της ίδιας ημέρας, διέρρηξε κτηνιατρείο και έκλεψε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και
• το χρονικό διάστημα (07/10-11-2014) έκλλεψε από το Βόλο άλλη μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε κοντά στο σημείο σύλληψής του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.