Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά από το ΚΤΕΛ

Μία 42χρονη που συνελήφθη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Συνελήφθη ημεδαπή στο Βόλο, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η συλληφθείσα παρέλαβε από αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ της πόλης δέμα με ηρωίνη

Στην κατοχή της βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία και χρηματικό ποσό

Συνελήφθη χθες (24-03-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, μια 42χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες η δράστιδα θα παραλάμβανε από αποθήκη του υπεραστικού ΚΤΕΛ της πόλης δέμα με ναρκωτικές ουσίες προερχόμενο από την Αθήνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον προαναφερόμενο χώρο την 42χρονη, απ’ όπου είχε παραλάβει ένα δέμα με ηρωίνη, βάρους (15,07) γραμμαρίων.

Το δέμα με το περιεχόμενό του κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον από την κατοχή της 42χρονης κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (3,84) γραμμαρίων, (14) ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.