Σοκ από τον θάνατο του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού

Αύριο στο Βόλο με τιμές η νεκρώσιμος ακολουθία

Σοκ προκάλεσε στους κύκλους των Ενόπλων Δυνάμεων, ο θάνατος του Βολιώτη Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, ταξιάρχου Αντώνιου Δάρα, που διέμενε στο Βόλο και η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου Βόλου, παρουσία της ηγεσίας του Στρατού.

Ο άτυχος στρατιωτικός ήταν ηλικίας 52 χρονών και βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι στο σπίτι του από τη σύζυγό του, και ο θάνατός τους οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε η σορός του.
Η σορός του άτυχου διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, αναμένεται να μεταφερθεί το μεσημέρι με ελικόπτερο στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, στο Στεφανοβίκειο και η νεκρώσιμος ακολουθία έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου Βόλου, με πλήρης στρατιωτικές τιμές και παρουσία και του Αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη.

Με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημερώνει ότι λόγω του πένθους για τον αδόκητο θάνατο του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, Ταξιάρχου Δάρα Αντωνίου, αναστέλλονται επί διήμερο όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων της Αεροπορίας Στρατού.
Τέλος, σημειώνεται ότι, ο Αρχηγός ΓΕΣ, λόγω του αιφνιδίου θανάτου του ταξίαρχου Αντώνη Δάρα, ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 01 Ιουνίου 2016 επίσκεψη του στο Στρασβούργο (DV Day της άσκησης «European Endeavour»).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.