Στο Βόλο η 2η Διεθνή Συνάντηση Ρωμαιοκαθολικών και Ορθοδόξων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου διοργανώνει στις 11-13 του Ιουνίου 2015 σε συνεργασία με τη Ρωμαιοκαθολική Θεολογική Σχολή της Φλωρεντίας, τη 2η Διεθνή Συνάντηση Ρωμαιοκαθολικών και Ορθοδόξων Βιβλικών θεολόγων με θέμα «Η θεολογία του Βαπτίσματος στην Καινή Διαθήκη σε ορθόδοξη και ρωμαιοκαθολική προοπτική». Το συνέδριο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 5 μ.μ. και θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στο Βόλο. Η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η αγγλική (Δεν θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση).

Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο συνέδριο παρακαλούνται να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό με e-mail ([email protected]) ή fax (24210 77115) στη Γραμματεία της Ακαδημίας (υπόψη κ. Βαλίλας Γιαννουτάκη) μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Επίσης, διατίθεται λίστα με ξενοδοχεία της πόλης όπου θα προσφέρεται σχετική έκπτωση στους συνέδρους.
Η εγγραφή στο συνέδριο και η συμμετοχή στα γεύματα και τα δείπνα που θα δοθούν στο Συνεδριακό Κέντρο, προσφέρονται δωρεάν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.