Στο Βόλο και τη Θεσσαλία Αυστριακοί δημοσιογράφοι

Για τις ανάγκες αφιερωμάτων

Τις ομορφιές της Θεσσαλίας θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί ολιγομελής ομάδα Αυστριακών δημοσιογράφων που θα βρίσκεται στην περιοχή το διάστημα 12-16/9/2014.
Πρόκειται για δημοσιογράφους έγκριτων ξένων μέσων ενημέρωσης όπως TIP, Kleine Zeitung, Traveller, Ober Österreichidche και Golden Age Wellcome, οι οποίοι και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον να επισκεφθούν την περιοχή για τις ανάγκες δημοσιογραφικών αφιερωμάτων που θα πραγματοποιήσουν.
Η φιλοξενία τους διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Αυστρίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλου και Σκιάθου, την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου και επαγγελματίες της περιοχής.

Κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλία, οι δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν το Βόλο, το Πήλιο, τα Μετέωρα και τη Σκιάθο ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλούσιες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στη Θεσσαλία καθόλη τη διάρκεια του έτους, να γευτούν την τοπική παραδοσιακή κουζίνα, να μάθουν για τα τοπικά προϊόντα, να ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και πάνω απ’όλα να γνωρίσουν από κοντά τη θεσσαλική κουλτούρα και φιλοξενία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κα Δορωθέα Κολυνδρίνη δήλωσε ότι «η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε παρόμοιες στοχευμένες δράσεις και εντείνουν τις προσπάθειες – συνέργειες με όλους τους συναρμόδιους φορείς με στόχο την τουριστική προβολή της Θεσσαλίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.