Στο Δημοτικό Συμβουλίου Βόλου οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ για την αξιολόγηση

Με αίτημα τη λήψη απόφασης, ενάντια στην αξιολόγηση, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, θα παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «ήδη ξεκινήσαμε τον κύκλο συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων του Νομού για τη λήψη σχετικών αποφάσεων καταθέτοντας σχετικό αίτημα στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου που συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα και ώρα 6 το απόγευμα. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους εργαζόμενους να βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου του Δήμου Βόλου.
Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι συνελεύσεις στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού.

Στο μεταξύ, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ συμμετέχει την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 στην απεργία που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών αγώνων και των σχεδίων πλήρους κατάργησης του απεργιακού δικαιώματος, όπως αναφέρει.

Την περασμένη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 με θέμα τη συγκριτική αξιολόγηση, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.

Και στους δύο Δήμους μετά από ένα γόνιμο διάλογο οι εργαζόμενοι και η πλειοψηφία των διευθυντών στους οποίους πέφτει το «μπαλάκι» του επιμερισμού των ποσοστών, είπαν ένα μεγάλο όχι στην συγκριτική «αξιολόγηση».

Στη συνέλευση του Δήμου Ρήγα Φεραίου παραβρέθηκε και παρακολούθησε ένα μέρος της και ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας ο οποίος δήλωση ότι συμφωνεί με τους εργαζόμενους και θα συμπαρασταθεί στο πρόβλημά τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.