Συνεδριάζουν Οικονομική και Ποιότητα Ζωής

Συνεδριάζουν την ερχόμενη Τρίτη 22 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή και την ερχόμενη Πέμπτη 24 του μήνα, την ίδια ώρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.
Η Οικονομική Επιτροπή θα εγκρίνει τα πρακτικά δημόσιου διαγωνισμού για τη συντήρηση σχολείων της Δ.Ε. Βόλου 2014 και μειοδοτικό διαγωνισμό για τη συντήρηση νεκροταφείων Δ.Ε. Μακρινίτσας.

Επίσης θα ληφθεί απόφαση για την επικαιροποίηση δικαιολογητικών συμμετοχής της εταιρείας «ΕΥΕΔΡΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Α.Ε.» στο δημόσιο διαγωνισμό για το 5ο νηπιαγωγείο και απόφαση για διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του 2014.

Όσον αφορά στην Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα συζητήσει θέματα χορήγησης αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων, αφαίρεση αδειών λειτουργίας μουσικών οργάνων, ανακλήσεις αδειών ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων.

Επίσης, θα συζητήσει τη σφράγιση Παιδότοπου που λειτουργεί χωρίς άδεια και την επιβολή προστίμου, θα προεγκρίνει άδειες καταστημάτων, θα χορηγήσει άδεια εκσκαφής για την κατασκευή αντλιοστασίων στην Αγριά σε κοινόχρηστους χώρους και θα διαθέσει την Πλατεία Πανεπιστημίου για την εγκατάσταση περιπτέρου από την Εταιρεία Νόσου Αλτσχάϊμερ και στους οικοπαραγωγούς για την πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων που προάγουν την οικολογία. Τέλος, θα επιβληθούν πρόστιμα για την αυθαίρετη κοπή δύο δέντρων είδους «Μουριά» στο πεζοδρόμιο της οδού Φρουρίου αρ. 5.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.