Αχ. Μπέος: Βούτηξε στις Αλυκές για να αποδείξει πως είναι καθαρά τα θαλάσσια ύδατα

Ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας για τις αναλύσεις που θα κάνει ο Σύλλογος

Για… μπάνιο στις Αλυκές πήγε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, παρέα με τους συνεργάτες του για να αποδείξει ότι τα θαλάσσια ύδατα είναι καθαρά και κατάλληλα προς κολύμβηση. Μετά τη βουτιά του και σε δηλώσεις του επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Χρήστο Βενέτη χαρακτηρίζοντάς τον μαμή, για την απόφαση που έλαβε ο Σύλλογος να διενεργήσει επιπλέον αναλύσεις στα θαλάσσια ύδατα των Αλυκών και του Αναύρου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του «αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης της παραλίας στις Αλυκές πραγματοποίησε σήμερα συνοδευόμενος από συνεργάτες του ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και όπως διαπιστώθηκε αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος της εβδομάδας.

Με την ευκαιρία ο κ. Μπέος και οι συνεργάτες του δίνοντας εμπράκτως την απάντησή τους σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας αμφισβητώντας χωρίς στοιχεία τις αναλύσεις δειγμάτων από διαπιστευμένα εργαστήρια,  που έγιναν με εντολές τόσο της Περιφέρειας, όσο και του Δήμου Βόλου, και καταδεικνύουν ότι οι ακτές είναι καθαρές και απολύτως κατάλληλες για χρήση από τους λουόμενους, έκαναν τον πρώτο τους μπάνιο για φέτος.

Ο κ. Μπέος, απαντώντας σε ερώτηση, άσκησε και έντονη κριτική στον πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Χρ. Βενέτη για τη συνεχώς επαναλαμβανόμενη πρόθεση του να προχωρήσει σε δειγματοληψίες, χωρίς ωστόσο να την υλοποιεί μέχρι τώρα επιτείνοντας ένα κλίμα άδικης αμφισβήτησης.

«Επιθεωρώντας μαζί με τους συνεργάτες μου τις εργασίες για την αποκατάσταση της ακτής σε όλο το μέτωπο των Αλυκών και θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα – απάντηση και να κλείσουμε τα στόματα σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας, αμφισβητώντας τις επίσημες αναλύσεις που έγιναν από διαπιστευμένα εργαστήρια με εντολές τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από το Δήμο Βόλου, κάναμε σήμερα το πρώτο μας μπάνιο.

Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν.

Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα»».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.