Φωνάζουν εδώ και μήνες οι κάτοικοι των χωριών του Πηλίου και συγκεκριμένα του Αγίου Βλασίου, των Λεχωνίων και του Αγίου Λαυρεντίου, ότι οι ποσότητες των νερών δεν επαρκούν για τις δικές τους ανάγκες, πόσο μάλλον να μεταφερθεί νερό για την υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Οι κάτοικοι έχουν οργανωθεί και αντιτάσσονται σθεναρά στο master plan της ΔΕΥΑΜΒ, υπογραμμίζοντας πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί πάση θυσία. Χθες, Τετάρτη κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η βροχόπτωση η ρεματιά Κουφάλα, ήταν στεγνή από νερά. Σύμφωνα με τους κατοίκους η ΔΕΥΑΜΒ υποστηρίζει ότι πέφτουν στην εν λόγω ρεματιά τεράστιες ποσότητες νερού, που χάνονται μετά στη θάλασσα.
Με το βίντεο που έχει αναρτηθεί, οι κάτοικοι δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί, καθώς στη ρεματιά δεν υπάρχει στάλα νερού, παρόλη τη βροχή.
Άφαντα τα νερά που πέφτουν στην ρεματιά Κουφάλα- Αυτά θέλει να πάρει ο Δήμος Βόλου (video)
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
































