Άγονος ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του καφέ στο δώμα του γκαράζ της Φιλελλήνων

Ούτε ο πρόεδρος της επιτροπής δημοπρασίας Αχιλλέας Μπέος δεν εμφανίστηκε στη διαδικασία

Την πλάτη φαίνεται πως γύρισαν οι επιχειρηματίες εστίασης στον Δήμο Βόλου για την καφετέρια που θα δημιουργηθεί στο δώμα του γκαράζ της Φιλελλήνων, μιας και σήμερα δεν φάνηκε κανείς στον διαγωνισμό που διεξήχθη από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος μετά και την σημερινή δεύτερη επαναληπτική πλειοδοτική δημοπρασία που διεξήχθη και φαίνεται πως μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από εταιρείες να εκμισθώσουν το πάρκινγκ, σήμερα έγινε γνωστό πως δεν ενδιαφέρεται κανείς για την καφετέρια στο roof garden, που με τόσο πείσμα ήθελε να φτιάξει ο Αχ. Μπέος, μειώνοντας ουσιαστικά τις θέσεις στάθμευσης! Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ως πρόεδρος της επιτροπής δημοπρασίας, εκτιμώντας ότι δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον ούτε και στη σημερινή επαναληπτική διαδικασία, επέλεξε να δώσει το “παρών” με την ιδιότητα του προέδρου του ΝΠΣ Βόλος στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που διεξήχθη στο Grand Hyatt στην Αθήνα. Μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί και ποιος για να πάρει σε λίγο καιρό, με απευθείας ανάθεσης ίσως αυτή τη φορά, τη διαχείριση του συγκεκριμένου καταστήματος εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του…ετεροχρονισμένα.

Όπως προκύπτει, δημιουργήθηκε ένα πάρκινγκ και αντί αυτό να έχει στόχο να λύσει το πρόβλημα στάθμευσης που επικρατεί στην πόλη, φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε έναν πολυχώρο με μάρκετ και καφετέρια- εάν ποτέ βρεθεί ενδιαφερόμενος- και οι θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων θα είναι απλά για τη …φιγούρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.