Άλλα 177.590 € για Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στο Βόλο

Εγκρίθηκε το πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού από την Οικονομική

Το πρακτικό κατακύρωσης του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου 2020, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 177.592,80 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%», ενέκρινε η Οικονομική επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι.
Ο διαγωνισμός έγινε ηλεκτρονικά μέσω ΕΣΗΔΗΣ, έλαβαν μέρος δύο συμμετέχοντες οι οποίοι δεν υπέβαλλαν προδικαστική προσφυγή και ανάδοχος αναδείχτηκε η εταιρία «Καλαμποκάς Κωνστ. Και ΣΙΑ ΟΕ», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά. Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 20.6691.101, του προϋπολογισμού του Δήμου Βόλου οικονομικού έτους 2020, καθώς και τον Κ.Α. 20.6262.101 των οικονομικών ετών 2020 και 2021.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ακόμη τη μελέτη και την κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την υλοποίηση συνοδευτικών μέτρων στα πλαίσια της πράξης: «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους 2014-2020», με θέμα: 1. «Συμβουλές Υγιεινής Διαβίωσης», 2. «Εκμάθηση Χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» και 3. «Πρώτες Βοήθειες σε παιδιά και ενήλικες».

Ακόμη, ενέκρινε τα πρακτικά της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του πολυώροφου κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων και καταστημάτων επί των οδών Ερμού-Φιλελλήνων-Δημητριάδος στο Βόλο (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192 παρ. 1 του Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 196 του Ν. 4555/2018) , η οποία απέβη άγονη.

Για 25 έτη το κέντρο αντισφαίρισης
Επίσης, ενέκρινε τους όρους «διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Κέντρου Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας Βόλου και της σε συνέχεια της βόρειας πλευράς του ως άνω Κέντρου Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας Βόλου έτερη έκταση εμβαδού 5.500 τ.μ. περίπου».
Σύμφωνα με τους όρους, η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 25 έτη, με τιμή εκκίνησης της πλειοδοσίας στις 3.600 € ετησίως και σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων, εντός των δύο πρώτων ετών της σύμβασης, ο μισθωτής υποχρεούται να προβεί στα έργα της 1ης φάσης της παρούσας, ήτοι διαμόρφωση και η ανακαίνιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, αποδυτηρίων, καφέ – εστιατορίου και περιβάλλοντος χώρου και εντός των επόμενων τριών ετών στα έργα της 2ης φάσης, ήτοι αξιοποίηση του όμορου τμήματος γης στο βόρειο τμήμα για την δημιουργία 4 επιπλέον γηπέδων (2 κλειστών γηπέδων τένις και 2 τύπου padel), κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνα), παιδική χαρά και επέκταση του κτιρίου εστίασης.
Το κόστος όλων των ανωτέρω εργασιών εκτιμάται στο ποσό των 425.000 € και συγκεκριμένα ποσό 105.000 € για την 1η φάση και ποσό 320.000 € για τη 2η φάση, βάσει τεχνικής έκθεσης εγκεκριμένης από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Η επιτροπή ενέκρινε τα δικαιολογητικά και κατακύρωσε την εταιρία «S.S. CONSTRUCTION Ε.Ε.», ως προσωρινό ανάδοχο του έργου «Ανακατασκευή τμήματος της οδού Σπυρίδη».

Τέλος, δόθηκε πληρεξουσιότητα σε δικηγόρο του Δήμου για απόκρουση αγωγής που κατέθεσε εργαζόμενη ειδικότητας ΥΕ Εργατών Πρασίνου, με ημερομηνία απασχόλησης από 18 Οκτωβρίου 2018, κατά του Ν.Π.Δ.Δ Ο.Τ.Α α’ βαθμού «ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.