Αλλοδαπός που ήταν παράνομα στην Ελλάδα εντοπίστηκε στο λιμάνι

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου έγινε γνωστό ότι σήμερα το μεσημέρι μετά από έλεγχο του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών κατελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός- υπήκοος Αλβανίας εντός Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Βόλου να στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων.
Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο κατά της εισόδου και διαμονής του στην χώρα καθώς επίσης και μέτρο με σκοπό την απαγόρευση εισόδου του ή την διαμονή υπηκόων τρίτων χωρών σε έδαφος SCHENGEN.
Ο 26χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και κατόπιν εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου αφέθηκε ελεύθερος για να οδηγηθεί συνοδεία Οργάνων Κ.Ε.Α.- Ασφάλειας του Λιμεναρχείου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας προκειμένου να απελαθεί.

Επίσης σήμερα το μεσημέρι από λιμενικούς κατελήφθη ένας 15χρονος Έλληνας εντός Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Βόλου να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια ικανότητας οδήγησης. Ο οδηγός συνελήφθη και με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, αφέθηκε ελεύθερος, ενώ από το Λιμεναρχείο σχηματίστηκε δικογραφία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.