Άλλοι τρεις βγήκαν βόλτα στην παραλία και ένας πήγε για μπάνιο

Δεκαοκτώ παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις στη Μαγνησία

Τρία άτομα που βγήκαν για βόλτα στην παραλία παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, συνέλαβε χθες το Λιμεναρχείο Βόλου κατά τη διάρκεια ελέγχων, ενώ σε άλλο ένα άτομο που αψήφησε την απαγόρευση και πήγε για μπάνιο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 €.
Στελέχη του Λιμεναρχείου έκαναν χθες 14 ελέγχους οχημάτων, με μέσο όρο ηλικίας οδηγών- επιβαινόντων τα 47 έτη και 47 ελέγχους πεζών, με μέσο όρο ηλικίας τα 53 έτη, με συχνότερη αιτιολογία τη σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο εκ των οποίων σε μια περίπτωση επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση (κολύμβηση).

Σε ελέγχους που έγιναν αναφορικά με την εφαρμογή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών στην παραλία Βόλου κατελήφθησαν τρία άτομα, Έλληνες, κάτοικοι Βόλου ηλικίας 58, 72 και 49 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από το Λιμεναρχείο διενεργήθηκε προανάκριση και κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκαν ελεύθεροι. Παράλληλα κινήθηκε διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Δεκατέσσερις παραβάσεις απαγόρευσης της κυκλοφορίας, βεβαιώθηκαν χθες Τρίτη από την Αστυνομία, σε διάφορες περιοχές της Μαγνησίας,
Συγκεκριμένα, επτά πρόστιμα σε πεζούς και επτά πρόστιμα σε οδηγούς αυτοκινήτων.
Οι παραβάσεις αφορούσαν σε όλη τη Μαγνησία και τα νησιά, πλην της Αλοννήσου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.