Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων

Την επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας με θέμα «Αναίρεση της κυριακάτικης λειτουργίας καταστημάτων στις 23/05/2021 & κατάργηση της κυριακάτικης λειτουργίας» κατέθεσε ως αναφορά προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, η Αν. Τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η Βουλευτής Μαγνησίας επισημαίνει πως ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου & Ν. Ιωνίας στην επιστολή του αναφέρει ότι η τελευταία και εσπευσμένη απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων με την οποία δύναται η λειτουργία καταστημάτων λιανεμπορίου στις 16 & 23  Μαΐου 2021, ημέρα Κυριακή δεν υπόκειται σε κανένα ισχύοντα νόμο και βρίσκει την πλειονότητα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας έντονα δυσαρεστημένη.

Η πρώην Υπουργός Οικονομικών ζητάει να εξεταστεί από τον κ. Υπουργό το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας, να αναιρεθεί η απόφαση για τη λειτουργία του λιανεμπορίου την Κυριακή 23η Μαΐου 2021 και να καταργηθεί η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων πέραν των θεμιτών εορταστικών περιόδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.