Αναζητούν τον πιο έξυπνο άνθρωπο και στον Βόλο- IQ τεστ από τη MENSA

Η εξέταση θα διεξαχθεί στον Βόλο τη Δευτέρα 5 Ιουλίου

Η Ελληνική MENSA στο πλαίσιο των σκοπών της για την αναγνώριση, υποστήριξη και ανάπτυξη της ανθρώπινης ευφυΐας σε όλη την Ελλάδα, διεξάγει στον Βόλο, το επίσημο τεστ I.Q. για την εισαγωγή στη MENSA!

Το τεστ θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 και ώρα έναρξης 18:30, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, οδός Π. Γεωργιάδη 25 & Ρήγα Φεραίου, Αγριά 37300.

Για την εξασφάλιση θέσης στο τεστ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την απαραίτητη αίτηση  και να την αποστείλουν στο email:  [email protected]

Τις αιτήσεις μπορείτε να τις βρείτε στο επίσημο site www.mensa.org.gr

Τα τεστ απευθύνονται:

Α) σε παιδιά 10 έως και 14 ετών,

Β) σε άτομα άνω των 14 ετών.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 Ευρώ (για φοιτητές, μαθητές και ανέργους ΟΑΕΔ 20 Ευρώ).

Για άτομα ηλικίας από 10 έως…100 ετών!

 Η διαδικασία

Διεξάγονται δύο τεστ. Το τεστ ( FRT Form A ) απευθύνεται σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους. Το τεστ ( FRT – J ) απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών. Ο/Η υποψήφιος χρειάζεται να φέρει μαζί του έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, χρειάζονται απαραίτητα εξουσιοδότηση(συγκατάθεση) από έναν γονέα ή κηδεμόνα.

Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με μετρητά επιτόπου, ή στην Alpha Bank (IBAN: GR64 0140 2130 2130 0232 0001 485).

Τα τεστ αποτελούνται μόνο από σχηματικές παραστάσεις, ώστε να μπορούν να απαντηθούν από όλους (ακόμη και από αυτούς που δεν γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση) και δεν προϋποθέτει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.