Αντιπρόεδρο θα ορίσει η ΔΕΥΑΜΒ στην αυριανή της συνεδρίαση

Σε εκλογή αντιπρόεδρου της Επιχείρησης, θα προχωρήσει αύριο Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, η ΔΕΥΑΜΒ, το Δ.Σ. της οποίας συνεδριάζει δια περιφοράς στη 1 το μεσημέρι. Η θέση του αντιπροέδρου παρέμεινε κενή, μετά την παραίτηση στις αρχές Οκτωβρίου του Τριαντ. Γκογκινούδη.

Η Διοίκηση θα καθιερώσει υπερωριακή απασχόληση του προσωπικού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β), έτους 2021, θα εγκρίνει τη μελέτη, τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την μείωση του ενεργειακού κόστους αντλήσεων πόσιμου νερού» και τους όρους διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας προσωπικού για το έτος 2021», προϋπολογισμού 40.000 € πλέον ΦΠΑ. Επίσης θα εγκριθεί το πρακτικό άγονου διαγωνισμού με τίτλο «Αποκατάσταση βλάβης καταθλιπτικού αγωγού μεταφοράς λυμάτων», προϋπολογισμού 55.000 €, πλέον ΦΠΑ και τα πρακτικά ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με «Προμήθεια Οχημάτων», προϋπολογισμού 80.000 €, πλέον ΦΠΑ.

Ακόμη, θα εγκριθεί το πρακτικό κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Υπηρεσίες Επειγουσών Επεμβάσεων Αποκατάστασης Υδροδότησης Δομής Προσφύγων (Μόζα)», προϋπολογισμού 50.000 €, πλέον ΦΠΑ και θα επικαιροποιήσει την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ περί «Έγκρισης μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών και όρων διενέργειας διαγωνισμού για την ‘Προμήθεια και εγκατάσταση 15.000 ευφυών υδρομετρητών – Αναβάθμιση της ηλεκτρονικής διαχείρισης του δικτύου διανομής πόσιμου νερού και των δικαιωμάτων του καταναλωτή’».

Τέλος, το ΔΣ της Επιχείρησης θα αποφασίσει την πρόσληψη ενός (υπαλλήλου ΙΔΑΧ σε αντικατάσταση προσληπτέου, λόγω μη αποδοχής της πρόσληψης, στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ/2018, θα εγκρίνει το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού ανάθεσης της σύμβασης μελέτης με τίτλο: «Μελέτη έργων αξιοποίησης υδατικών πόρων Βόρειου – Δυτικού Μετώπου Δήμου Βόλου», προεκτιμώμενης αμοιβής 1.049.784,30 €, πλέον ΦΠΑ και θα παραλάβει οριστικά τη μελέτη με τίτλο: «Σχέδιο διαχείρισης (MASTER PLAN) υδατικών πόρων Δήμου Βόλου: Μέτρα & έργα ορθολογικής-αποδοτικής διαχείρισης για ύδρευση-άρδευση», δαπάνης 219.306 €, πλέον Φ.Π.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.