Άπλωσαν τη δική τους …μπουγάδα ευτυχίας τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ Βόλου

Στη δράση «Απλώνω ευτυχία» συμμετείχαν σήμερα, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία. Σκοπός ήταν να καλλιεργήσουν με βιωματικό τρόπο τα παιδιά την αξία της προσφοράς και του ακτιβισμού όπως και να προάγουν τον δείκτη ευτυχίας τους. Με πολύ όρεξη και χαρά εκπαιδευτές και ωφελούμενοι άπλωσαν τη μπουγάδα τους , με τα μπλουζάκια τους γεμάτα ευχές και την καρδιά τους γεμάτη αγάπη που προσφέρανε με  αυτό τον τρόπο στην Φλόγα.  

Η  Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης- Ισότητας και Διαχείρισης Κοινωνικών Κέντρων Αναγνώστου κ. Παρασκευή Στάθη, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΚΔΑΠμεΑ τόνισε πως «θα είμαστε πάντα δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη . Η προσφορά είναι κύριο μέλημα μας  και ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά . Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο έχει εμάς δίπλα της και όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Δήμου Βόλου   αποτελεί  δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.