Απόψε η εκπομπή του Τάσου Τέλλογλου για την ατμοσφαιρική ρύπανση στο Βόλο

Στις 23.45 στον Αντέννα

Απόψε στις 23.45 θα προβληθεί η εκπομπή Special Report του Τάσου Τέλλογλου με θέμα την ατμοσφαιρική ρύπανση στο Βόλο και την άγνωστη οσμή που ταλαιπωρεί την πόλη. Μετά από πολύμηνη ενδελεχή έρευνα και συνεντεύξεις με πολλά πρόσωπα από την τοπική αυτοδιοίκηση, το πανεπιστήμιο, τις επιχειρήσεις και τα κινήματα πολιτών, ο έμπειρος ερευνητής παρουσιάζει το θέμα από όλες τις δυνατές πλευρές.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εκπομπής “Ένας πρώην φυματικός πνευμονολόγος και ορισμένοι από τους πιο μεθοδικούς επιστήμονες της χώρας προσπαθούν εδώ και καιρό να διαλευκάνουν ένα «άλυτο» πρόβλημα: την καθημερινή «ασφυξία» που καταγγέλλουν ότι νιώθουν από τη ρύπανση πολλοί από τους κατοίκους μίας από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα – του Βόλου.

Ο Τάσος Τέλλογλου αναζητά την αλήθεια πίσω από τις μαζικές διαδηλώσεις πολιτών αλλά και τον πενταετή «πόλεμο των μετρήσεων» για την ατμοσφαιρική ρύπανση, στον Βόλο και παίρνει απαντήσεις στα εργοστάσια και τα νοσοκομεία της πόλης.

Ακόμη, το «Special Report» παρουσιάζει αποκλειστικά τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών που κάτοικοι και φορείς ελπίζουν να οδηγήσουν επιτέλους στη λύση ενός προβλήματος «ζωής και θανάτου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.