Απορρίφθηκαν τα μέτρα του ΟΣΕ για τις γραμμές του «Μουτζούρη»

Που είχε υποβάλει κατά του Δ. Βόλου για τον Άναυρο

Απορρίφθηκαν τα μέτρα του ΟΣΕ που είχε υποβάλει κατά του Δ. Βόλου, σε σχέση με τις γραμμές του «Μουτζούρη» και αναφορικά με την ανάπλαση που σύμφωνα με τον δήμο Βόλου επιχειρήθηκε στον Άναυρο . Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του δ. Βόλου, «μια ακόμη δικαίωση στον αγώνα κατά της παράλογης και εν πολλοίς υποκινούμενης από κομματικές και άλλες σκοπιμότητας πολεμική που δέχεται η δημοτική Αρχή του κ. Αχιλλέα Μπέου, αποτελεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλε ο ΟΣΕ κατά του Δήμου Βόλου για το έργο ανάπλασης της περιοχής του Αναύρου και συγκεκριμένα του εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του χώρου, όπου υπάρχει ένα κομμάτι από τις γραμμές του “Μουτζούρη”
Το Δικαστήριο δέχθηκε ότι από τις μαρτυρίες αλλά και τα ντοκουμέντα που προσκομίστηκαν (φωτογραφίες κλπ) ουδόλως πιθανολογήθηκε συγκεκριμένη ανάγκη εκμετάλλευσης των συγκεκριμένων γραμμών και μάλιστα επείγουσα και ότι δεν επίκειται οποιαδήποτε βλάβη του επίδικου τμήματος των γραμμών και φυσικά δεν βλάπτεται το αξιούμενο δικαίωμα νομής επ’ αυτών.
Ακόμη λοιπόν μια προσπάθεια, από μια οργανωμένη ομάδα διαπλεκόμενων συμφερόντων, υπονόμευσης του έργου που παράγεται αποκλειστικά επ’ ωφελεία της πόλης και των πολιτών έπεσε στο κενό…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.