Κατηγόρησε τον Βολιώτη σύζυγό της ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στον 6χρονο γιό του

Αθώος για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 46χρονο Βολιώτη ο οποίος κατηγορήθηκε από την πρώην πλέον σύζυγό του για ενδοοικογενειακή προσβολή λόγω και έργω της γενετήσιας αξιοπρέπειας του 11χρονου, τώρα, αγοριού τους, όταν ήταν στην ηλικία των 6 ετών!

Ο άνδρας κάθισε στο εδώλιο του Δικαστηρίου, μετά από μήνυση που κατάθεσε εναντίον του η 45χρονη περίπου 3,5 χρόνια μετά την υποτιθέμενη, σύμφωνα με την απόφαση και του δικαστηρίου, πράξη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Ιούλιο του 2016 στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο, ο 46χρονος είχε πλησιάσει το παιδί γυμνός από τη μέση και κάτω και ότι δήθεν είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα στον 6χρονο τότε γιο του, καλώντας τον ταυτόχρονα να τα αγγίξει.

Η μητέρα του παιδιού, κατέθεσε το ανήλικο παιδί τους την προσέγγισε εμφανώς αναστατωμένο και της εκμυστηρεύτηκε ότι ο 46χρονος είχε προβεί στις παραπάνω πράξεις, το διάστημα που διέμεναν όλοι μαζί στην οικογενειακή κατοικία.

Στην απολογία του ο 46χρονος άνδρας χαρακτήρισε ως ψευδή την καταγγελία εναντίον του, λέγοντας πως είναι επινοημένη από τη 45χρονη. Την απέδωσε μάλιστα σε εμπάθεια της μηνύτριας προς το πρόσωπό του, διευκρινίζοντας πως στη διαμάχη συμπεριλαμβάνονταν και ασφαλιστικά μέτρα που του είχε κάνει, προκειμένου να φύγει από το σπίτι και να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Σημειώνεται πως ο 46χρονος έχει στραφεί νομικά κατά της πρώην συζύγου του έχοντας υποβάλει έγκληση για ψευδή καταμήνυση.

Ο εισαγγελέας από την πλευρά του ζήτησε την απαλλαγή του κατηγορουμένου, καθώς όπως είπε δεν αποδείχθηκε σε καμία περίπτωση πως ο 46χρονος προχώρησε σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανήλικου τέκνου του. Το Δικαστήριο δέχτηκε την εισαγγελική πρόταση και αθώωσε τον κατηγορούμενο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.