Επαγγελματική δικαίωση και με απόφαση Δικαστηρίου για έναν 41χρονο εκδοροσφαγέα που κατηγορούνταν για παράνομη οπλοκατοχή. Ο άνδρας απολογήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου προσκόμισε το έγγραφο εξάσκησης επαγγέλματος και την πρόσληψή του και αθωώθηκε, είπε ότι τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της συντρόφου του είναι για την εξάσκηση του επαγγέλματός του και αθωώθηκε.
Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, τα μαχαίρια τα χρησιμοποιεί αποκλειστικά στον χώρο εργασίας του αλλά είναι αναγκασμένος να τα κουβαλά μαζί του καθώς αν τα αφήνει στον χώρο εργασίας του, τα κλέβουν ή μπερδεύονται με άλλα μαχαίρια. Πρόσθεσε δε ότι τα μαχαίρια αυτά δεν μπαίνουν ποτέ στο σπίτι, καθώς έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες.
Όσον αφορά στα οκτώ κινητά τηλέφωνα, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως, είναι χαλασμένα και τα συγκέντρωσε προκειμένου να τα ανακυκλώσει, ωστόσο τα είχε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο.
Βόλος: Αθωώθηκε εκδοροσφαγέας που είχε μαχαίρια στο αυτοκίνητο
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























