Αύριο το πρωί η απόφαση για τη λειτουργία των σχολείων στο Βόλο

110
Shares

Νωρίς το πρωί και ανάλογα με την εκδήλωση φαινομένων και την έντασή τους θα ληφθεί απόφαση από τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο για τη λειτουργία των σχολείων. Στην περίπτωση που κριθεί αναγκαίο να παραμείνουν κλειστά τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης, όπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας.

Από τη Δημοτική Αρχή απευθύνεται έκκληση στους πολίτες όπως σε περίπτωση χιονόπτωσης περιορίσουν στο ελάχιστο και μόνο στις απολύτως αναγκαίες τις μετακινήσεις τους και για τη δική τους ασφάλεια και για να μην παρεμποδίζουν το έργο των συνεργείων.

Λόγω των συνεχιζόμενων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις και παγετός), με βάση την πρόγνωση και προκειμένου να προστατευτούν οι συμπολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαμονής ή και θέρμανσης στα καταλύματά τους ο Δήμος Βόλου και αύριο, Δευτέρα, και για όσες ημέρες χρειαστεί, θα διατηρεί ανοιχτό σε 24ωρη βάση το Κοινωνικά Κέντρο Αγ. Αναργύρων, Αραχώβης 1 με Μπότσαρη (τηλ.24210 91760 ) όπου εκτός από την παραμονή θα προσφέρεται και σίτιση στους προσφεύγοντες.
Παράλληλα θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και το ΚΑΠΗ «Θεόφιλος» στην πλατεία Ρ. Φεραίου (τηλ. 20252) το ΚΑΠΗ Νέας Ιωνίας, στην οδό Μυτιλήνης (τηλ.85066) ,

Τέλος γίνεται γνωστό ότι οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι από το Δημαρχείο Βόλου και το πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας και από τα πρώην δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα όλων των δημοτικών ενοτήτων του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.