«Οδύσσεια» κατάντησε σήμερα το απόγευμα το δρομολόγιο με τρένο από Βόλο προς Λάρισα, καθώς χάλασε η αμαξοστοιχία και στη συνέχεια το λεωφορείο που πήγε να παραλάβει τους επιβάτες!
Σύμφωνα με καταγγελία ενός από τους επιβαίνοντες στο onlarissa.gr, το τρένο που πρόκειται να πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα στις 15.40 υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκτελέσει την διαδρομή.
Στη συνέχεια το λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκαν οι επιβάτες προκειμένου να μετακινηθούν στη Λάρισα έπαθε και αυτό βλάβη έξω από το Βόλο.
Αποτέλεσμα της διπλής αυτής βλάβης ήταν να ταλαιπωρηθούν και να καθυστερήσουν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, για άλλη μια φορά, καθώς το φαινόμενο βλαβών και καθυστερήσεων στη συγκεκριμένη γραμμή είναι συχνό.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































