H κοινωνία γύρισε την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ

Μόνον μερικές δεκάδες στην ομιλία του γραμματέα του κόμματος Παν.Ρήγα

Παρουσία μερικών δεκάδων φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και με μερικές μεμονωμένες αποδοκιμασίες από Βολιώτες πραγματοποιήθηκε η ομιλία του γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Παν.Ρήγα στην Πλατεία Ελευθερίας.
Με την παρουσία ελάχιστων στελεχών στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνία του Βόλου έδειξε τον θυμό της προς το κυβερνών κόμμα, αποδοκιμάζοντας τις πολιτικές του. Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ρήγας αποδοκιμάστηκε με γιουχαΐσματα από μεμονωμένα άτομα, ενώ αγανακτισμένος κάθισε στο έδαφος λίγα μέτρα από το βήμα και ανήρτησε πλακάτ με συνθήματα κατά τοπικών βουλευτών και κατηγορίες για συγκάλυψη δήθεν παρανομιών ενώ μερικοί αντιεξουσιαστές φώναζαν συνθήματα.

Τη στιγμή που ο κ. Ρήγας πλησίαζε στο χώρο για να μιλήσει μπροστά σε μικρό ακροατήριο κυρίως στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χειροκρότησαν, μεμονωμένα άτομα που στεκόταν μερικές δεκάδες μέτρα από το τραπέζι και το βήμα που είχε στηθεί, τον υποδέχτηκαν με παρατεταμένο «ουυυυυ» εκφράζοντας τη διαφωνία τους στις κυβερνητικές πολιτικές.

Τα πνεύματα δεν άργησαν να ηρεμήσουν, καθώς στο σημείο πήγαν άμεσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έμειναν εκεί, με αποτέλεσμα η κατάσταση να κυλήσει ομαλά.
Όσον αφορά στον αγανακτισμένο συμπολίτη, που μερικά μέτρα από το βήμα ύψωσε πλακάτ με κατηγορίες κατά τοπικών βουλευτών ότι καλύπτουν εργολάβους ΑΓΕΤ, απάτη, φοροδιαφυγή, εφοριακούς, νομικούς Εργατικό Κέντρο και Επιθεώρηση Εργασίας, αρχικά πήγαν κοντά του στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να τον απομακρύνουν, αλλά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων, απομακρύνθηκαν και ο συμπολίτης έμεινε στη θέση του, στη διάρκεια της ομιλίας.

Τέλος, στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν περίπου 20 νεαρά άτομα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που φώναζαν συνθήματα.

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ -ΠΑΝΕΛΚΟΣΜΟΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.