Χρ. Στρατηγόπουλος: Σύνθεση απόψεων θα επιδιώξει το νέο Δ.Σ. των Δικηγόρων

rbt
Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοίκηση στην πρώτη συνεδρίαση

Πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, για συγκρότηση σε σώμα της νέας Διοίκησης, ενώ κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Συγκεκριμένα, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, που είναι επιφορτισμένο να τρέξει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις για έναν ισχυρό Δικηγορικό Σύλλογο στο τέλος της τρέχουσας θητείας, δηλαδή μέχρι τα τέλη του 2025.

Από την εκλογική διαδικασία, προέκυψε το νέο προεδρείο του Συλλόγου, το οποίο αποτελείται από τον Χρήστο Στρατηγόπουλο στη θέση του προέδρου, Γιάννη Διαμαντή στη θέση του α’ αντιπροέδρου, Παναγιώτη Σαράφη στη θέση του β’ αντιπροέδρου, Ερασμία Καλαφάτη στη θέση της γενικής γραμματέως και Κωνσταντίνο Ούγκο – Ζαπάντη, στη θέση του ταμία.

Ο πρόεδρος τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία ότι θα επιδιώξει σύνθεση απόψεων και θα είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση από οπουδήποτε και αν προέρχεται, η οποία θα βελτιώνει τη διοικητική δράση και θα αυξάνει το αποτέλεσμα της προσπάθειας.

«Σ’ αυτή την κατεύθυνση θα παραμείνω απόλυτα προσηλωμένος, ξεκινώντας αυτή τη διοικητική θητεία με ανθρώπους που έχουν εκφραστεί υπέρ της υλοποίησης ενός συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο εξήγγειλα και δεσμεύτηκα για την εφαρμογή του. Από κει και μετά, πεδίο δόξης λαμπρό, στη διάρκεια της θητείας για τις όποιες κινήσεις σε επίπεδο προσώπων χρειαστεί να υπάρξουν», επισήμανε ο κ. Στρατηγόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΔΣΒ ανέφερε ότι η έναρξης της διοικητικής θητείας δυστυχώς συμπίπτει με την κορύφωση του τρέχοντος πανδημικού κύματος. Αυτό σημαίνει, δυστυχώς, κάποιους πάρα πολύ συγκεκριμένους περιορισμούς της διοικητικής δράσης, όπως αυτούς που βιώνουμε τα δύο τελευταία χρόνια, ελπίζουμε ότι μετά από αυτό το κύμα, θα υπάρχουν οι υγειονομικές συνθήκες, που θα επιτρέψουν η δράση του Δικηγορικού Συλλόγου να είναι σε ολόκληρο το επιστητό, όπως το έχουμε σχεδιάσει και οραματιστεί, δηλαδή να αφορά την κοινωνική μας συνέργεια και την κοινωφελή δραστηριότητα, τα ζητήματα που σχετίζονται με την επιμόρφωση των συναδέλφων, τόνισε.

Τέλος, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο τυχερός κέρδισε ένα συμβολικό δώρο – γούρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.