Χρήστος Μπουκώρος: Διώχνουν δουλειές από το λιμάνι του Βόλου!

Αποκαλυπτικό έγγραφο του ΟΛΒ δίνει στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Ν.Δ.

«Διώχνουν δουλειές από το λιμάνι του Βόλου!», τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, που δίνει στη δημοσιότητα, αποκαλυπτικό έγγραφο του ΟΛΒ . Όπως αναφέρει, «σήμερα νωρίς το πρωί, είχα συνάντηση και ευρεία συνεργασία με τον Σύνδεσμο Λιμενεργατών Βόλου. Είναι οι άνθρωποι του λιμανιού, αυτού του οικονομικού πνεύμονα του Βόλου, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας.
Με θλίψη διαπίστωσα και το καταγγέλλω στην τοπική κοινωνία και στους παραγωγικούς φορείς της Μαγνησίας ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, διώχνει δουλειές από το λιμάνι της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Συνδέσμου Λιμενεργατών μου παρέδωσε έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, σύμφωνα με το οποίο καλούνται οι εταιρείες να αποφεύγουν τις φορτοεκφορτώσεις στο λιμάνι του Βόλου τα Σαββατοκύριακα!!!
Αυτό δεν συμβαίνει σε κανένα εμπορικό λιμάνι του κόσμου! Είναι μια κίνηση που βλάπτει σοβαρά την φήμη του λιμανιού μας. Είναι δυνατόν σε τέτοια εποχή να παρεμποδίζουμε ή και να διώχνουμε δουλειές από το λιμάνι του Βόλου;
Ειλικρινά λυπάμαι για το συγκεκριμένο έγγραφο και καλώ τη διοίκηση του ΟΛΒ να το αποσύρει αμέσως. Σας επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο της διοίκησης του ΟΛΒ».