Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός 41χρονος στο σπίτι του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Είχε ώρες να δώσει σημάδια ζωής στους οικείους του

Έσβησε στο σπίτι του στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς μόλις στα 41 του χρόνια ο Κώστας Κουρτέσης από παθολογικά πιθανότατα αίτια. Από χθες το πρωί τον αναζητούσαν οι γονείς του, τηλεφωνώντας του επανειλημμένα, καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής έχοντας επιστρέψει πριν κάποιες ώρες από τη Σκιάθο όπου εργαζόταν.

Τελικά τον εντόπισαν στο σπίτι του στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς χωρίς τις αισθήσεις του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Παράλληλα η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 41χρονος με όλα να δείχνουν στην κατεύθυνση των παθολογικών αιτίων. Ο Κώστας Κουρτέσης ήταν μαραγκός και σχετικά πρόσφατα είχε ανοίξει τη δική του επιχείρηση εργαζόμενος αρκετές ώρες. Για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής στη σορό του, ενώ την προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί το Α.Τ. Βόλου.

Η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Κούρτεση θα ψαλεί αύριο Σάββατο στις 12 μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου. Ο εκλιπών άφησε πίσω του γονείς, αδέλφια, παππούδες, γιαγιάδες και άλλους συγγενείς.

Γ.Σ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.